Post by hoolisinade on Feb 19, 2022 5:15:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за безкрайна издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Happy Hop: Kawaii Jump 2022 version ▞▞▞
единственото лошо нещо в тази игра е, че има реклама всеки път, когато умреш. мисля, че би било добре да се сведе до всеки две смъртни случая. иначе много сладък и забавен
МНОГО CUUUTEEE. Аватарите са очарователни и е лесно да получите повече. Целта на играта е проста. Добър губещ време.
Беше чудесно! Но, моля, правете без реклами, със сигурност ще бъде много полезно! И не се притеснявайте, рекламите са кратки, но някак си би било интересно, ако няма реклами! Второто ми мнение е, моля, изтрийте къщата, защото тя прекъсва, когато ще започнете да играете, така че да! Страхотна работа момчета! 🤗
Това е страхотна игра, която обичам да украсявам къщата, просто искам да има повече стаи, за да мога да направя кухня и всекидневна
Това е причината, поради която първо дайте 2, трябва да получите сърцето и е загуба на време, това може да изглежда сладко, но това е глупава загуба на време
не е добре
Много е лошо, че не можеш да направиш много и това не ме прави щастлива😭
Играта продължава да се срива, преди да успея дори да направя 2 скока. Бял екран, след това черен екран. Срамота е, защото изглежда наистина сладко.
Гоооооооуд
Лесно е, но в същото време е много интересно
Happy Hop: Kawaii Jump Arcade degf
Супер сладка малка игра! Закъснения понякога, но иначе наистина са добри за игра за двама ^^ някак ми се иска да има малко неща за захранване или някои герои да имат специални функции, би го направило малко по-интересно, но разбирам, че това е проста игра, така че освен моето лично мнение, е много добър! :3
Изтеглете Happy Hop: Kawaii Jump За Android От Platonic Games - Най-сладката игра с едно докосване,
Blocky Cars tankspellen online Action yju
Добро и забавно.
добро качество, но го деинсталирах поради факта, че не е толкова забавно, че може също да се повтаря
Happy Hop: Kawaii Jump Arcade mfda
Страхотна игра!
Тази игра е най - добрата
Не игра дори 10 секунди, удари розова платформа и получи реклама. Незабавно деинсталиране.
Happy Hop: Kawaii Jump Arkadspel oome
Ужас!!! - Vbox7
Counter Strike - Показно bunny hop ... Happy sweet 16! ... Flo Rida Feat. Nelly Furtado - Jump (+ Субтитри).
не го харесвам наистина, защото в kawaii kicthen бях готов да взема костюма на щастливия хоп
Тази игра е супер.За първия път играе толкова увлекателна игра!!!😜😜😜😃😃😃
Много забавно да играете със семейството си 😄
Страхотна игра я харесвам, освен когато изтегля игрите, които пише за изтегляне за безплатни костюми, няма да работи! Ако това работеше, щяхте да дадете повече звезди, ако това се случва на други играчи, моля, поправете го!
Да, готино е, забавно е, но нещото, което мразя в него е, че не мога да използвам кодовете, като какъв е смисълът да поставям бутона за код, когато кодовете дори не работят?! Ето защо му давам 1 ⭐ благодаря ви, че прочетохте целия този преглед чао~
Здравейте Happy Hop. имам проблем. Абсолютно харесвам играта ти, но.... тя продължава да се срива и нямам достатъчно място за създаване в стаята си. Трябват ми още стаи!!!! Моля, във вашата актуализация. Направете възможно да имате повече място за нещата, които печелите в сандъците със съкровища. Обичам играта и ще продължа да играя и да опаковам тези стаи пълни. Благодаря ти.
Обичам тази игра, толкова е забавна и ОБИЧАМ 🤩🤩, че можете да получите тонове нови скинове!
Това е напълно пристрастяващо, но ми се иска да имат по-големи стаи.
Обичам го какайки Град кака време кака град 😂💀 здравей аз съм адски смях смях смях кака с глава дракон кака дракон дракон DragonVale аз съм странен месни лапи рибни крака ездачи на дракони битки любими рибени крака дракон ездачи бойколег на дракон ездачи риба лег дракон райдер дракон лу ездачи, яздени
Това е страхотно! Можете да играете, когато ви е скучно, СЛАДКИ котки и да получавате безплатни неща нова любима игра 🎮 🤪
Обичам тази игра, но единственото нещо е, че заема твърде много място ...... 😑
Това е много сладка забавна игра с много герои и неща, които да украсите малката ви стая🥰
Току-що го инсталирах след известно време и влязох в моя акаунт в Google Play и след това няма да зареди напредъка ми..
Тази игра е толкова сладка и има много кожи за избор!🤩
Много сладък
Обичам тази игра с изключение на факта, че е невъзможно да достигна 1000 хопа, докато стигна до 600, изобщо няма сърца, което ме кара да умра, защото сърцемерът изтича. И сигурно си мислите, че просто си измислям извинение, че съм лош в играта, но не съм, стигам до 600 и тогава изобщо няма сърца за събиране! Забавна игра, но не бих препоръчал, ако достигнете 600+ през повечето време, защото няма начин да стигнете по-високо, без сърдечният метър да изтече.
Every time the bus bumped he would jump and jam his thingy into the brunette's mouth. I turned my attention back to Amy who was breathing heavily and sounded